KONTAKT

Vysoká škola Danubius

Richterova č. 1171

925 21 Sládkovičovo

Slovenská republika

tel : 031 773 28 11

Aktualita
25. marec 2015

Sokratov inštitút

Vážené študentky, Vážení študenti,

Technická univerzita vo Zvolene a Centrum environmentálnej a etickej výchovy Živica realizujú od roku 2012 pre nadaných vysokoškolákov rôznych študijných odborov projekt Sokratov inštitút. Jeho cieľom je podpora medziodborovej spolupráce, diskusie s odborníkmi z praxe na rôzne témy, získavanie skúseností a zručností v rôznych oblastiach. V aktuálnom akademickom roku sa projektu zúčastňujú študenti z 15 fakúlt slovenských vysokých škôl.

Počas nasledujúceho akademického roka 2015/2016 ponúkame aj Vašim študentom účasť v projekte Sokratov inštitút, a to 10 tematicky rôznorodých workshopov s lektormi z Kanady, Veľkej Británie, USA, Čiech a Slovenska a záverečné kolokvium, na ktorom budú študenti prezentovať výsledky svojich mikroprojektov. Témy workshopov, lektori aj harmonogram sú zverejnené na www.sokratovinstitut.sk.

Workshopy zastrešuje Technická univerzita vo Zvolene voliteľným predmetom Súčasná spoločnosť – výzvy a vízie (v rámci ECTS môžu študenti získať 2 kredity v zimnom a 4 kredity v letnom semestri). Sokratov inštitút hradí študentom (účastníkom projektu) stravu, ubytovanie a program s lektormi. Cestovné náklady si hradia študenti z vlastných zdrojov.

Uzávierka prihlášok je do 30. apríla 2015.

Prihlasovanie prebieha výlučne na stránke http://www.sokratovinstitut.sk.

V prípade akýchkoľvek otázok sa prosím kontaktujte na adrese:

sokratovinstitut@zivica.sk

https://www.facebook.com/Sokratovinstitut